Joiner Oy

Autamme myymään ja tekemään asiakkaalle räätälöityjä tuotteita. Moni mahdottomalta tuntuva asia onnistuu, kun kehitämme sitä yhteistyössä.

Ota yhteyttä

Verkkokauppa

Ikkunoiden ja ovien verkkokauppa on kuluttajille suunniteltu, helppokäyttöinen ja selkeä ohjelma. Se antaa ostajan määritellä ja laskea haluamiaan kokonaisuuksia sekä tilata ikkunoita ja ovia netistä.

5 € / myyty ikkuna*
10 € / myyty ovi*

Lue lisää

Myyjän työkalu

Myyjän työkalu on tarkoitettu ikkuna- ja ovimyyjän käyttöön. Sen avulla saa helposti määriteltyä tuotteen, hinnoiteltua tarjouksen/kaupan ja muodostettua myyntityössä tarvittavat dokumentit, kuten tarjouksen, sopimuksen ja vahvistuksen.

5 € / myyty ikkuna*
10 € / myyty ovi*

Lue lisää

Tehtaan työkalu

Ohjelman avulla valmistajan on mahdollista muodostaa tuotteiden tekemiseen tarvittavat tiedot. Ohjelmalla voi kuormittaa yhtä tai useampaa tehdasta, muodostaa työmääräimiä ja/tai siirtotiedostoja työstökoneille.

1 € / valmistettu tuote*

Lue lisää

*) Hintoihin lisätään ALV 24%. Minimi kuukausilaskutus 500 €. Käyttöönotto- ja perustamiskustannus on noin 3 000 - 10 000 €. Tuotanto-ohjelma edellyttää lisäkseen verkkokauppa- ja / tai myyntiversion.

Räätälöityjä ohjelmia

Joiner Oy auttaa ikkunoiden/ovien myynnissä ja tekemisessä.

Joiner Oy suunnittelee ja valmistaa ohjelmia ikkuna/oviteollisuuden ja -myynnin käyttöön. Joiner Oy:n liikeidea on kehittää työkaluja ja toimintamalleja, joilla ikkunoiden ja ovien myynti kasvaa erityisesti internetin mahdollisuuksia ja asiakkaan bisnesideaa hyödyntäen.

Joiner Oy on toiminut vuodesta 1989 saakka. Sillä on pitkä kokemus ikkuna/ovi toimialasta. Haluamme olla innovatiivinen yritys, joka tutkii ja testaa kokoajan uusia mahdollisuuksia ja malleja.

Internet kehittyy hurjaa vauhtia ja se tulee muuttamaan kauppa/toimintatapoja. Vanha tapa myydä ikkunoita “luukuttamalla” alkaa olemaan Joiner Oy:n asiakkailla historiaa. Nyt kauppa tehdään useammin jo verkossa.

Verkossa asiakas voi rauhassa tutustua tuotteisiin ja ymmärtää paremmin mitä tarvitsee ja ostaa. Vaikka ostaminen tapahtuu verkossa, asiakkaan ei tarvitse olla yksin. Myyjät ovat edelleen käytettävissä, jos asiakas tarvitsee apua tuotteiden määrityksessä ja/tai mittojen tarkistuksessa.

Joiner ohjelmointi

Valmistamme nopeasti käyttöönotettavia ohjelmatuotteita, mutta myös räätälöimme ohjelmia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Hyödyt

Verkkokaupassa asiakkaan syöttämä tieto tai myyntiohjelmmassa myyjän syöttämä tieto menee sellaisenaan tuotantoon. Kaupat tarkistetaan tehtaalla, lähetetään vahvistus asiakkaalle ja siirretään tuotantoon. Mitä vähemmän tietoihin kosketaan, sitä vähemmän tulee tietojen käsinsyöttämisessa tapahtuvia inhimillisiä virheitä.

Osaaminen

Tekijöillämme on pitkä ja monipuolinen kokemus ohjelmistotekniikoista ja ikkuna/ovitoimialan haasteista. Vuosikymmenten aikana olemme kehittäneet tehokkaat ja turvalliset menetelmät ohjelmien suunnitteluun, tekemiseen ja käyttöön.

Asiakaskokemuksia

Joiner Oy toimitti meille myynti­ohjelmiston, joka mahdollisti nämä asiat; voimme nyt myydä ikkunoita eri kielillä ja eri valuutoilla, minne tahansa maailmassa. Hyvää työtä taas!

Erkka Hakkarainen, Domus Yhtiöt

Joiner toteutti tilaus­tietojen siirron NC-koneille sähköisesti suoraan järjestelmästä (ristikko-, säle- sekä kotelokoneet). Tämä vähentää oleellisesti virheitä sekä parantaa tehokkuutta.

Pekka Junnikkala, Solar Kaihdin

Joinerin kanssa kehitetty leimaus­järjestelmä on otettu nyt käyttöön ja vaikuttaa hyvältä! Se on herättänyt kiinnostusta asiakkaissamme, moni haluaisi hankkia samanlaisen. Kiitos Joinerille hyvästä työstä!

Tero Niemi, Hatrick

Meillä oli kovat vaatimukset toiminnan­ohjaus­järjestelmälle. Markkina­johtajuus velvoittaa ja saavuttamamme yli 99 %:n toimitus­varmuus viiden työpäivän toimitus­ajalla räätälin­työnä tehtäville tuotteille vaatii erittäin toimivan ja joustavan toiminnan­ohjaus­järjestelmän. Onnistuimme yhteistyössä Joinerin kanssa.

Pekka Junnikkala, Solar Kaihdin

Yhteistyössä Joinerin kanssa pystymme tarjoamaan kattavan myynti­ohjelmiston yhteistyö­kumppaneillemme suoramyynnin saralla. Palvelu on tehokasta ja asiakas­lähtöistä. Olemme kaiken­kaikkiaan tyytyväisiä.

Joni Karhu, Pihla jälleenmyyntikanavan päällikkö

Yhdessä Joinerin kanssa olemme kehittäneet ja edelleen kehitämme ikkunoiden ja ulko-ovien verkko­kauppaa, tavoitteena on olla Euroopan paras. Tähän mennessä olemme vakuuttaneet verkko­kaupallamme lähes 4000 ostanutta asiakasta. Lisäksi olemme saaneet verkko­kauppamme käyttäjä­lähtöisestä palvelu­muotoilusta Design from Finland -merkin. Joinerin kanssa onnistumme varmasti!

Erkki Tolvanen, Piklas