Blogi

Kuinka tilaat ikkunat mittojen mukaan? Valitsisitko vekkiverhot vai sälekaihtimet? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaamme blogissamme.

Vekkiverhot korvaavat sälekaihtimet

Kirjoitettu 12.03.2020

Vekkiverhoissa on useita ominaisuuksia, jotka tekevät niistä käytännöllisemmät ja tyylikkäämmät kuin perinteiset sälekaihtimet. Kerromme tässä kirjoituksessa yllättäviäkin seikkoja, jotka kenties saavat sinutkin muuttamaan ajatusmaailmaasi sekä vaihtamaan vanhanaikaiset sälekaihtimet nykyaikaiseen vaihtoehtoon.

Lue lisää

Näin tilaat ikkunat mittojen mukaan

Kirjoitettu 29.02.2020

Ikkunoiden valitseminen omaan kotiin ja niiden tilaaminen mittojen mukaan ei ole aina helppoa. Tässä kirjoituksessa pyrimme vastaamaan, miten tilaat ikkunat mittojen mukaan, mitä sinun tulee tietää mittatilausikkunoita valitessasi ja kuinka mittaat vanhat ikkunat niin, että uudet varmasti mahtuvat ja sopivat niiden tilalle.

Lue lisää

Parhaat ikkunat verkkokaupasta

Kirjoitettu 10.02.2020

Tässä kirjoituksessa käymme läpi, mitä ikkunaa valitessa verkkokaupasta kannattaa miettiä, mitkä ovat meidän mielestämme parhaat ikkunaverkkokaupat ja miksi parhaat ikkunat löytyvät juuri verkkokaupasta.

Lue lisää

Oletko myyjä tai valmistaja?

Valmistamme ohjelmia ikkuna- ja ovitoimialan sekä sen alihankkijoiden tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ohjelmien mahdollisuuksista!

Tutustu palveluihin