Verkkokauppa

Ikkunoiden ja ovien verkkokauppa on kuluttajille suunniteltu, helppokäyttöinen ja selkeä ohjelma. Se antaa ostajan määritellä ja laskea haluamiaan kokonaisuuksia sekä tilata ikkunoita ja ovia netistä.

Verkkokaupan voi perustaa tuotteiden valmistaja tai jälleenmyyjä. Verkkokauppa voi toimia joko itsenäisesti tai tehtaan tuotantojärjestelmän päällä.

Yleisimmät suomalaiset ikkuna- ja ovituotemerkit löytyvät ohjelmasta valmiina, joten niiden edustajat saavat myynnin helposti käyntiin. Verkkokaupan pitäjä saa kätevästi lisättyä myyntiin myös omia ikkuna- ja ovituotteitaan.

Omaan käyttöön sopiva

Ikkunassa ja ovessa on paljon määriteltäviä ominaisuuksia. Ohjelma piirtää ostajalle tuotteen kuvan sellaisena, kuin se on määritelty. Myös tuotteen hinta ja mahdollinen toimitusaika vastaa ostajan tekemää määrittelyä.

Verkkokaupassa on useita maksutapoja (pankkiyhteydet, osamaksu, lasku jne.).

Tuotteiden lisäksi verkkokaupassa voidaan myydä myös palvelua a) Pelkät tuotteet b) Tuotteet + mittauspalvelu (eli vastuu) tai c) ”Avaimet käteen” eli tuotteet mitattuna ja asennettuna.


Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ohjelmien mahdollisuuksista! Teemme myös räätälöityjä ohjelmia, jos valmisohjelmamme eivät sovellu käyttöösi.

Ota yhteyttä