Parhaat ikkunat verkkokaupasta

Millaisena sinä koet ikkunan merkityksen? Sen läpi on mukava katsella avautuvaa maisemaa, mutta merkitseekö se sinulle kenties jotain enemmän? Me olemme sitä mieltä, että sen pitäisi merkitä, sillä kyseessä on rakentamisen kannalta yksi hyvinkin olennainen elementti.

Tässä kirjoituksessa käymme läpi, mitä ikkunaa valitessa verkkokaupasta kannattaa miettiä, mitkä ovat meidän mielestämme parhaat ikkunaverkkokaupat ja miksi parhaat ikkunat löytyvät juuri verkkokaupasta.

Sisällysluettelo

Jos haluat hypätä suoraan ikkunaverkkokaupoille, klikkaa tästä.

Kuin suojakilpi

Suomessa kunnon ikkunoiden merkitys asumisessa on kautta aikain ollut tärkeä. Vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet ovat aina asettaneet rakentamiselle korkeat vaatimuksensa. Yksi ja sama ikkuna saa kestää elinkaarensa aikana koko joukon erilaisia olosuhteita. Se ottaa vastaan aurinkoisen kesän kolmenkymmenen asteen auringonpaisteen. Syksyllä sitä vasten ropisee vienosti tai takoo rajusti, joskus mielialaankin vaikuttavat, rankkasateet. Toisaalta talvella saattavat koittaa paukkupakkaset, jotka yltävät pahimmillaan jopa kolmeenkymmeneen miinusasteeseen.

Sisällä täytyy pystyä viihtymään

Lämpötilanvaihtelut muodostuvat vuoden mittaan rajuiksi ja kaiken kukkuraksi samaan aikaan talon sisällä asuvan perheen pitäisi kyetä elämään ympäri vuoden laadukasta elämää. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, kuinka kesällä olisi mukavaa, että talon sisällä nautitaan viileästä olotilasta ja sisätiloihin voi paeta vilvoittelemaan pihalta kesken hikisen krokettipelin. Talvella taas on ihana uppoutua ikkunan ääreen omiin ajatuksiinsa, ihailemaan paraatipaikalle rakennettua, kaulaliinaan puettua lumiukkoa pakkasen paukkuessa ulkona. Lämpötilanvaihtelut asettavat rakentamiselle ja totta kai myös ikkunoiden rakenteille omat, kovat, haasteensa.

Suomessa osataan!

Onneksi Suomessa on pitkät perinteet täällä moitteetta toimivien ikkunoiden valmistamisesta. Valmistajat ovat onnistuneet tuomaan perinteisen käsityötaidon tähän päivään. Modernein laittein sekä työmenetelmin valmistetaan yhä kehittyneempiä ikkunoita käytettäväksi rajuissa pohjoisissa olosuhteissa.

Ulkoasulla on merkitystä

Ikkunoista on tullut myös tärkeä osa rakennusten ulkonäköä. Kaunis ikkuna puitteineen antaa talolle ryhtiä ja kiinnittää näkijän huomion positiivisesti. Kukapa haluaisi tuskailla vanhojen, tuulen mukana vinkuvien ikkunoiden kanssa, kun saatavilla on myös uudenaikaisia ja energiatehokkaita ikkunoita.

Kunnon ikkunat säästävät sinulle rahaa

Nykyikkunat tekevät ison palveluksen talosi energiankulutukselle. Siinä, missä vanhat ikkunat usein osoittautuvat pahoiksi rahanreiäksi, uudet ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta. Uudet ikkunat myös suojaavat haitalliselta UV-säteilyltä ja parantavat sisään tulevan ilman laatua sekä äänieristystä.

Kiinteistön arvo nousee

Nykyaikaiset ikkunat myös avittavat pyytämään korkeampaa hintaa talon myyntitilanteessa. Vanhat ikkunat yhdistetään helposti mielikuvissa korkeisiin ylläpitokustannuksiin sekä ylipäätään siihen, ettei kiinteistöä ole syystä tai toisesta huollettu asianmukaisesti.

Yleiset mielikuvat hyvin hoidetusta kiinteistöstä

Nykyaikaiset, kotimaiset ikkunat koetaan usein takeeksi siitä, että talon omistaja ymmärtää pitää kokonaisvaltaisesti huolta omaisuudestaan. Tällöin voidaan olettaa myös, että kiinteistön muitakin osa-alueita on hoidettu yhtä laadukkaalla otteella.

Ikkunoiden merkityksellisyys

Ikkunoissa ei todellakaan ole kyse pelkästään siitä, että niistä on kiva katsella läpi. Kunnon ikkuna on omistajalleen kuin kelpo auto, sitä pestään ja siitä pidetään huolta. Ikkunaa valitessasi kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi niiden valon läpäisy, kirkkaus ja äänieritys. Nämä kaikki vaikuttavat toki myös ikkunan hintaan, mutta oikeanlainen ikkuna maksaa itsensä takaisin.

Tarkista, että takuut ovat voimassa

Kun ostat laadukkaan ja kotimaisen ikkunan, voit olla varma, että se myös osataan asentaa kotisi arvoisella tavalla. Tällöin asiat on hoidettu tarvittavalla huolellisuudella ja saat kaikki tuotteeseen sekä työhön liittyvät takuut käyttöösi täysimääräisinä. Yritykset ovat myös pitkäikäisiä, joten ne ovat toiminnassa myös silloin, kun olet asunut ja elänyt ikkunoiden kanssa pitkänkin aikaa. Mikäli kuitenkin päädyt ostamaan ikkunat ulkomaiselta toimijalta, kannattaa aina varmistaa, että ikkunoilla on takuu ja ne ovat varmasti voimassa. Suomalaisten ikkunavalmistajien kanssa tästä ei juuri onneksi tarvitse huolehtia.

Miksi ostaa ikkunat netistä?

Ikkunoiden ostaminen netistä tuo mukavuuden lisäksi ulottuvillesi myös tukun muita etuja. Yksi merkittävimmistä eduista on se, että ikkunoiden ostaminen suoraan tehtaiden omista verkkokaupoista merkitsee sinulle kustannussäästöjä. Tällöin tuotantoketjun yksi toimija on jäänyt kuluineen pois, mikä heijastuu vääjäämättä ikkunoiden hintoihin. Miksi ylläpitäisit vähittäiskauppaa ostoksillasi ja samalla maksaisit ikkunoistasi lisää heidän katteensa verran.

Lisäsäästöä on luvassa ikkunoiden vertailun ja alan toimijoiden kilpailutuksen myötä. Katso, minkälainen ikkuna sopii juuri sinun kotiisi ja vertaile myös yrityksiä sekä niiden toimintaa. Suomessa on paljon osaamista ikkuna-alalla. Valittavanasi on myös useita toimitusketjuun liittyviä toimintamalleja, joista valita juuri sinulle sopivan.

Tehdään samalla hyvää maapallolle

Merkittäväksi eduksi on syytä laskea myös oman hiilijalanjälkesi pienentäminen. Ennen vanhaan oli tapana istahtaa ikkunoita tarvittaessa autoon ja kierrellä eri tarjoajia läpi, eri kaupungeissa piipahtaen ja vaihtoehtoja vertaillen. Se oli samaan aikaan sekä työlästä että maapalloa kuormittavaa.

Suoraan tehtaalta

Kun hoidat ikkunoidesi kilpailutuksen ja oston kotoasi käsin, säästät oman aikasi lisäksi mojovan summan polttoainekuluissa. Vuorokaudessa on edelleen saman verran tunteja, ja miksipä et käyttäisi niitä itsellesi sopivalla tavalla. Tärkeintä on, että saat kotiisi erinomaiset ikkunat ja vieläpä edulliseen tehtaan hintaan. Ikkunaverkkokaupasta ostaminen on todellakin tätä päivää!

Ikkunat verkkokaupasta vähemmällä vaivalla

Ostamalla ikkunat verkkokaupasta jää sinun hommaksesi ainoastaan laskea, kuinka monta ikkunaa tarvitset sekä mitata tarvittavien ikkunoiden koot. Sitten vain valitset mieluisan ikkunamallin sekä -toimittajan tarvittavine tarvikkeineen ja teet kaupat. Helppoa eikö vain?

Ikkunaverkkokaupat ja ikkunoiden asennus

Vaikka päädytkin varmasti tämän tekstin luettuasi tilaamaan ikkunat netistä, ei sinun tarvitse huolehtia asennuksesta. Asennuksen tulevat hoitamaan yleisimmin ikkunavalmistajan hyväksymät ammattilaiset, joiden työn laatuun voit taatusti luottaa. Asentamiseen kuuluu yleensä myös jälkien siivoaminen, joten kotona on turvallista asua heti asennuksen jälkeen.

Suosittelemamme ikkunaverkkokaupat

Alta näet luettelon Ikkunaverkkokauppa.fi-osoitteessa olevista ikkunaverkkokaupoista. Olemme käyneet niistä jokaisen ajatuksella läpi, tutustuneet heidän tuotteisiinsa ja toimintaansa ja valinneet heidät yhteistyökumppaneiksemme. Laatuvaatimuksemme ovat korkeaa luokkaa, joten uskallamme suositella jokaista mukana olevaa yritystä täydellä sydämellä kotisi ikkunoiden toteuttajaksi.

Piklas

Suomalainen perheyhtiö Piklas on toiminut ikkunavalmistajana jo 1970-luvun alusta. Vuonna 2014 Piklas investoi huippumoderniin ulko-ovitehtaaseen, jonka tuotanto käynnistyi laajasti vuonna 2015.

HitNordic

Pirkanmaalla toimiva Hämeenkyrön Ikkunatehdas tarjoaa ikkunoita helposti ostettavaksi. Hämeenkyröläiset ikkunat pitävät kotisi mukavan lämpimänä ja energiatehokkaana vuoden jokaisena päivänä.

Jiiri-ikkunat

Jiiri Ikkunat

Jiiri-ikkunat valmistetaan perinteistä puusepäntaitoa kunnioittaen. Tiiviissä ja lämpöarvoltaan huippuluokkaa olevissa ikkunoissa käytetään parhaita raaka-aineita.

Iccuna

Iccuna on tuonut Suomen markkinoille ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaisen ikkunavalikoiman. Iccuna lupaa asiakkailleen uutta tila-ajattelua ja mahdollistaa uudenlaisten tilaratkaisujen toteutuksen ilman lisähintaa.

Ii-Ikkuna

Pohjois-Suomalainen tekijä valmistaa kohteellesi sopivat ikkunat laadukkaana mittatilaustyönä ja yli 50 vuoden kokemuksella.

Lammin ikkunat

Lammin ikkunat valmistuvat Lammin ikkunatehtaalla Hämeessä. Ammattilaiset tekevät työtään yli 40 vuoden kokemuksella hyödyntäen uusinta tekniikkaa ja vastaten tämän päivän rakentamisen tiukimpiin vaatimuksiin.

Alavus Ikkunat

Alavus Ikkunat Oy on yksityisomistuksessa ja sataprosenttisesti suomalainen. Alavuden Rantatöysässä sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan pitkien perinteiden kannustamana noin 60 000 yksikköä ikkunoita vuodessa.

Päijänne

Päijänne ovet

Päijänne-ovet on perinteikäs puualan teollinen toimija, paikkakuntansa suurin teollinen työllistäjä ja jo toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys. Yritys valmistaa laadukkaita ikkunoita Päijänteen itärannalla Sysmässä.

Lokki Ikkunat

Lokki Ikkunat ja ovet

Meren äärellä syntynyt Lokki Ikkunat edustaa pohjoisen vaativiin olosuhteisiin mukautunutta ja ympäristöystävällistä elämäntapaa. Korkealaatuiset ja tyylikkäät ikkunat valmistetaan Kotkassa.

Exellent-ikkunat

Exellent-ikkunat valmistaa Dobroplast, joka on yksi Euroopan suurimpia PVC-ikkunoiden valmistajia. Ikkunoilla on aina vain kaksi pestävää pintaa ja ristikot lasikasetin sisällä. Tämä tekee ikkunanpesusta todella helppoa!

Avainsanat: ,