Joiner ikkuna- & oviohjelmat

Valmistamme ohjelmia ikkuna- ja ovitoimialan sekä sen alihankkijoiden tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ohjelmien mahdollisuuksista!

Verkkokauppa

Ikkunoiden ja ovien verkkokauppa on kuluttajille suunniteltu, helppokäyttöinen ja selkeä ohjelma. Se antaa ostajan määritellä ja laskea haluamiaan kokonaisuuksia sekä tilata ikkunoita ja ovia netistä.

5€ / myyty ikkuna*
10 € / myyty ovi*

Lue lisää

Myyjän työkalu

Myyjän työkalu on tarkoitettu ikkuna- ja ovimyyjän käyttöön. Sen avulla saa helposti määriteltyä tuotteen, hinnoiteltua tarjouksen/kaupan ja muodostettua myyntityössä tarvittavat dokumentit, kuten tarjouksen, sopimuksen ja vahvistuksen.

5€ / myyty ikkuna*
10 € / myyty ovi*

Lue lisää

Tehtaan työkalu

Ohjelman avulla valmistajan on mahdollista muodostaa tuotteiden tekemiseen tarvittavat tiedot. Ohjelmalla voi kuormittaa yhtä tai useampaa tehdasta, muodostaa työmääräimiä ja/tai siirtotiedostoja työstökoneille.

1 € / valmistettu tuote*

Lue lisää

Tarjouksen pyytäjä

Helpon lomakkeen avulla asiakkaan on helppo pyytää tarjous tarvitsemistaan tuotteista. Tarjouksen pyytäjän saa integroitua sivustollesi.

10 € / tarjouspyyntö*

Lue lisää

*) Hintoihin lisätään ALV 24%. Minimi kuukausilaskutus 500 €. Käyttöönotto- ja perustamiskustannus on noin 3 000 - 10 000 €. Tuotanto-ohjelma edellyttää lisäkseen verkkokauppa- ja / tai myyntiversion.


Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ohjelmien mahdollisuuksista! Teemme myös räätälöityjä ohjelmia, jos valmisohjelmamme eivät sovellu käyttöösi.

Ota yhteyttä